La JNC anima el PSC i CUP a donar suport al ple a la declaració de sobirania


  • Comparteix:

Anterior acte de la JNC

Anterior acte de la JNC

La JNC de Sant Cugat insta el PSC i la CUP a votar a favor a la declaració de sobirania de Catalunya que se sotmetrà a debat al ple d'aquest dilluns. La branca juvenil de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) 'no entén' com el PSC s'ha alineat amb el PP i C's en oposar-se a la votació d'aquest text al Parlament. De la mateixa manera, considera que la CUP amb les seves dues abstencions fa 'el joc' a les posicions contràries a la consulta.

Els joves de CDC creuen que aquestes formacions haurien de sumar-se a la declaració ja que 'en una o altra mesura' han donat suport al dret a decidir. Segons el cap local de la JNC, Oriol Torres, davant l'ofensiva del PP en contra de la consulta, les formacions partidàries del dret a decidir haurien de fer seu aquest text.

Oriol Torres

Entenem que davant l'actitud del PP d'evitar la consulta, les forces que en major o menor mesura aposten pel dret a decidir s'han de sumar a la declaració aprovada al parlament.


La JNC recorda als socialistes que van fer campanya a favor del dret a decidir i davant d'això consideren 'incomprensible' el vot negatiu d'aquesta formació al Parlament i esperen que a la ciutat hi donin suport. De la mateixa manera, demanen a la CUP que al ple municipal voti a favor del text i no repeteixi la fórmula emprada a la cambra catalana quan un dels tres diputats va votar a favor i la resta es va abstenir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.