La renovació del carrer Major es farà amb el mínim impacte al comerç


Temes relacionats

El carrer Major renovarà la seva fesomia a partir de juliol (13/feb/13)


  • Comparteix:

La remodelació del carrer Major es farà afectant el mínim el pas de vianants per reduir l'impacte econòmic al comerç de la zona. Ho ha dit la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, en una entrevista a Cugat.cat on ha assegurat que hi haurà contactes amb el gremi per reduir l'impacte de les obres. Paraira també ha parlat dels canvis introduïts en la recollida de deixalles que, segons diu, han minimitzat les queixes veïnals per sorolls i molèsties.

Cristina Paraira assegura que s'estan cercant fórmules per evitar perjudicar els comerços del carrer Major que a l'estiu renovarà fesomia. Fer els treballs a l'estiu o no fer tota l'escomesa de cop són algunes d'aquestes decisions. A més, Paraira s'ha mostrat oberta a trobar altres mecanismes com en el cas de la geladeria, que és en aquest període quan més feina té.

Crisitina Paraira

Mirarem de parlar-ne i buscar solucions imaginatives. El pas de vianants s'afectarà el mínim possible. A la llarga, tothom en sortirà beneficiat.


Paraira ha fet balanç dels canvis introduïts en la recollida de residus, canvis d'horaris i itineraris, que buscaven donar resposta a les diverses queixes veïnals que denunciaven sorolls dels camions en hores de descans. Paraira ha afirmat que es tracta d'una qüestió 'difícil' perquè cal equilibrar diversos factors. No obstant això, la titular de Serveis Urbans creu que amb el canvi d'horaris i de recorregut dels camions s'ha millorat molt.

Cristina Paraira

S'ha de buscar l'equilibri. Crec que ho estem aconseguint, tot i que acontentar tothom és difícil.


De cara el futur, Paraira ha situat l'eficiència en la prestació dels serveis urbans com el principal repte per reduir costos i millorar la prestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.