CiU i PSC proposaran al proper ple un pla de xoc contra l'atur juvenil


Temes relacionats

El PSC proposa un pla de xoc contra l'atur juvenil (11/feb/13)


  • Comparteix:

Imatge d'una oficina del SOC / Font: ACN

Imatge d'una oficina del SOC / Font: ACN

L'equip de govern i el PSC s'han unit per treballar, de cara al proper ple, l'elaboració d'un pla de xoc contra l'atur juvenil arran d'una moció socialista que ha quedat sobre la taula en el ple d'aquest dilluns. CiU, amb majoria absoluta a l'equip de govern, ha adduït que moltes de les mesures proposades pel PSC estan ja en marxa o a punt d'implementar-se des de l'Ajuntament. Per aquest motiu i per tractar-se d'un tema que incideix en moltes de les àrees del consistori, el PSC ha decidit retirar el text.

El portaveu municipal socialista, Ferran Villaseñor, s'ha mostrat disposat a arribar a acords amb l'equip de govern, però ha advertit que seguiran presentant la moció inicial si no prospera aquesta col·laboració.

Ferran Villaseñor

Li prenc la paraula per treballar conjuntament la moció però si no acordem res la tornarem a presentar.


La moció inicial del PSC proposava impulsar un pla de xoc contra l'atur juvenil que prioritzi les polítiques de promoció econòmica i les vinculi a la formació i les pràctiques empresarials. La moció també apostava pel desenvolupament de les incubadores d'empreses i la bonificació fiscal per a les companyies que participin d'aquest pla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.