CDC nega públicament que Martorell contempli dimitir


Temes relacionats

Martorell, disposat a deixar la presidència de CDC pel cas d'espionatge (19/feb/13)


  • Comparteix:

Els membres de l'executiva de CDC, aquest dimarts a Cugat.cat

Els membres de l'executiva de CDC, aquest dimarts a Cugat.cat

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha desmentit que el seu president, Xavier Martorell, hagi posat a disposició del partit el càrrec en funció de com evolucioni el presumpte cas d'espionatge, tal com ha publicat Cugat.cat citant fonts properes a la formació. Un portaveu de la formació local sosté que a l'executiva celebrada dimarts no es va plantejar aquesta qüestió, en contra del que afirmen les fonts consultades per Cugat.cat.

El desmentiment públic de la secció local de CDC ha arribat aquest dimecres a primera hora de la tarda, 15 hores després de finalitzar l'executiva extraordinària de dimarts al vespre on es va abordar la qüestió. En la compareixença posterior a la reunió, i en resposta a una pregunta directa de Cugat.cat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, va evitar confirmar o desmentir aquest extrem, tot i que va subratllar la confiança del partit en Martorell i el respecte a la presumpció d'innocència i a l'estat de dret. Fonts properes a l'executiva de CDC van confirmar poc després a aquest mitjà que, efectivament, Martorell havia ofert apartar-se de la presidència local en funció de l'evolució del cas de presumpte espionatge destapat per 'El Periódico' i altres diaris.

El responsable de comunicació de l'executiva de CDC, Marc Monells, ha dit que la informació publicada per Cugat.cat a partir de fonts properes al partit és errònia.

Marc Monells

Les informacions són totalment incorrectes. Jo us dic que ningú va presentar ni demanar cap dimissió.


Monells afirma que dins de CDC, ara mateix, 'no hi ha lloc' per debatre una possible renúncia de Xavier Martorell com a president del partit perquè la trama de presumpte espionatge 'està als diaris' i no hi ha cap procés judicial obert. Això sí, Monells assegura que el partit 'mouria fitxa' en el moment que el cas arribés a l'àmbit judicial.

Fonts de CDC indiquen que a la militància hi ha preocupació per les possibles conseqüències del cas i com poden afectar la secció santcugatenca del partit nacionalista. La setmana vinent se celebrarà una assemblea de militants on es tractarà aquest tema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.