El PP demana que Martorell abandoni el càrrec de president local de CDC


Temes relacionats

Martorell va encarregar a Método 3 una 'escombrada' a la seu de CDC Sabadell (22/feb/13)


  • Comparteix:

El PP ha demanat que Martorell abandoni el càrrec

El PP ha demanat que Martorell abandoni el càrrec

El PP vol que el president local del CDC, Xavier Martorell, abandoni el càrrec després de les informacions publicades que impliquen presumptament l'exregidor de Seguretat Ciutadana en un cas d'espionatge a membres del seu mateix partit. La formació ha afirmat que no era necessari que CDC 'mentís' sobre els afers del president local del partit, Xavier Martorell, sobre la seva relació amb l'agència de detectius Método 3.

El regidor del PP Álvaro Benejam ha afirmat que és 'inadmissible' que aquesta situació es produeixi a la nostra ciutat i ha manifestat que Martorell no hauria de seguir al capdavant de CDC al municipi després d'haver 'mentit'.

Álvaro Benejam

És inadmissible que això estigui passant a Sant Cugat. Martorell és el president de CDC a la ciutat i és una persona que no hauria d'estar al front del partit.


Benejam ha destacat que no hi havia la necessitat que CDC desmentís unes relacions de Martorell amb l'empresa Método 3, que després s'han corroborat amb els correus electrònics apareguts a la premsa aquest divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.