Mas admet la versió de Martorell i nega relacions entre CDC i Método 3


Temes relacionats

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)

La relació entre Martorell i Método 3 provoca crítiques locals (23/feb/13)

Martorell va encarregar a Método 3 una 'escombrada' a la seu de CDC Sabadell (22/feb/13)

La CUP demana la dimissió de Xavier Martorell (22/feb/13)

La uaSC vol que Conesa doni la cara per l'afer de Martorell i l'espionatge (22/feb/13)


  • Comparteix:

Artur Mas, aquest divendres / Font: ACN

Artur Mas, aquest divendres / Font: ACN

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat crèdit a les explicacions del director general de Serveis Penitenciaris, Xavier Martorell, i ha afirmat que les relacions del santcugatenc amb Método 3 no demostren cap vincle entre CDC i l'agència de detectius. Mas es creu la versió de Martorell i reitera que l'escombrada feta a la seu de CDC de Sabadell per encàrrec del santcugatenc va respondre a un favor personal. Mas ha fet aquestes declaracions poc després que el conseller de Presidència, Francesc Homs, afirmés que demanarà 'més explicacions' a Martorell per la seva relació amb l'empresa d'investigacions.

Mas ha admès que no ha parlat directament amb Martorell però ha dit que s'ha revisat tota la comptabilitat de CDC i 'no hi ha ni un sol contracte' entre la formació i l'empresa de detectius.

Artur Mas

El que em diuen en que no hi ha ni un sol contracte entre Método 3 i CDC. Si algun dia aquesta empresa va fer alguna cosa en alguna seu territorial de Convergència va ser pel bon tracte personal amb Martorell.


D'altra banda, ha demanat que 'el més ràpidament possible se sàpiga tot' sobre el cas de les escoltes per part de Método 3 i 'qui hi ha darrera'. Ha apuntat, però, que sospita que també hi ha 'muntatges i manipulacions'.

Poc abans, Francesc Homs havia assegurat a Catalunya Ràdio que demanarà més explicacions al dirigent santcugatenc sobre la seva relació amb l'empresa de detectius.

Francesc Homs

S'ha publicat una informació que requerirà unes explicacions més precises i les demanarem.


CDC de Sant Cugat, que no ha volgut declaracions, considera que aquestes informacions no canvien la situació i continua tancant files al voltant del president de la secció local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.