El PSC denuncia que el Fitness, contràriament al que s'havia anunciat, no tindrà entrada separada per l'ús de la piscina


  • Comparteix:

Xavier Cortés és el regidor d'Esports.

Xavier Cortés és el regidor d'Esports.

El grup municipal del PSC ha denunciat que la comissió de govern de passat 30 de desembre no ha aprovat pas que el Fitness de la Rambla del Celler tindrà una entrada separada pels usuaris de la piscina tot i que aquesta possibilitat ha estat anunciada per l'alcalde Lluís Recoder. Els socialistes segueixen demanant que els usuaris puguin fer ús de les piscines sense treure un tiquet per totes les instal·lacions, i alhora que es mantinguin també les piscines del Parc Central.

El PSC ha explicat que en la Comissió Informativa d'aquest dilluns se'ls ha comunicat que no hi ha cap acord per tal que els usuaris del Fitness de la Rambla del Celler tinguin una entrada separada per l'ús de la piscina.

No obstant, s'havia comunicat que hi hauria una tarifa especial per als usuaris de la piscina i, fins i tot, que hi hauria la possibilitat de treure una entrada d'un sol dia per nedar sense fer ús de la resta d'instal·lacions. Així ho ha explicat la regidora socialista Neus Sotomayor:

Neus Sotomayor

En cap cas s'ha aprovat una entrada única per la Pisina. Qui ho ha dit? Per què?


Tampoc s'ha decidit, de moment, la data de tancament de les piscines del Parc Central. Des del PSC segueixen demanant que l'equip de govern sigui sensible a les seves demandes:

Neus Sotomayor

Demanem una tarifa especial pels usuaris de la Piscina com vam fer al Ple i que no tanquin les del parc Central.


Aquesta emissora va publicar el passat gener, en base a les declaracions fetes per l'alcalde, que hi hauria entrada exclusiva pels usuaris de la piscina i que seria un preu més car que el que s'aplica actualment a les Piscines del Parc Central.

La comissió de govern del passat 30 de desembre va aprovar l'actualització de preus pel 2004 que queda en 33 euros pels adults, l'exempció dels drets d'inscripció pels usuaris provinents de l'OMET i el 20% de bonificació per les famílies nombroses.
Recordem que un centenar de persones es van manifestar davant l'Ajuntament per demanant aquesta quota única i a més, que no es tanquin les piscines del Parc Central. Més de 2.000 persones han signat donant suport a aquestes demandes.

Fonts municipals han informat que l'anunci de l'alcalde de separar l'entrada de la piscina és fruit de l'acord contret en la taula de negociació que hi ha entre tècnics municipals i UBAE i no pas de la comissió de govern del passat 30 de desembre. Per tant, l'acord és en ferm i s'està a l'espera que en els propers dies es tanqui un acord global sobre la qüestió de les piscines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.