El PSC vol saber per què no es renoven els certificats de qualitat del consistori


Temes relacionats

Sant Cugat obté dos certificats que verifiquen el sistema de gestió ambiental (10/abr/08)

L'Ajuntament rep el certificat de qualitat ISO 9001 pels seus serveis d'atenció ciutadana ( 7/mai/03)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en un moment de la roda de premsa

Ferran Villaseñor en un moment de la roda de premsa

El PSC demana explicacions a l'equip de govern sobre per què no es renovaran els certificats de qualitat ISO que té l'Ajuntament i que caducaran el 19 d'abril. Segons consultes efectuades al registre pels socialistes, el consistori no continuarà renovant aquestes certificacions. En cas que CiU rectifiqui, el PSC donarà suport a continuar amb les auditories externes que certifiquen diverses àrees del consistori. Actualment, l'administració local té certificats de qualitat pels serveis d'atenció ciutadana i de gestió ambiental i en seguretat i salut laboral.

Després de no haver obtingut 'una resposta clara' del tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, sobre la renovació dels certificats de qualitat ISO al ple, el PSC demana que CiU es pronunciï sobre aquesta qüestió. Els socialistes han comprovat, via registre, que el consistori no actualitzarà aquestes acreditacions i volen saber-ne el motiu o si bé l'Ajuntament no ha passat l'auditoria de control.

Davant aquesta situació, el portaveu municipal del PSC, Ferran Villaseñor, demana explicacions sobre la finalització d'aquests certificats o, si bé, és que la qualitat en els serveis públics ha deixat de ser una prioritat per a l'Ajuntament.

Ferran Villaseñor

Nosaltres el que demanem són explicacions al regidor responsable en per què l'Ajuntament ha decidit no tirar endavant les certificacions de qualitat.


A més, el PSC ha recordat que fa dos anys, el consistori va aprovar en una moció conjunta dels socialistes i CiU en què apostava per la qualitat del servei municipal.

Fora de l'àmbit local, el portaveu municipal, Ferran Villaseñor, s'ha referit a la decisió de la diputada socialista Carme Chacón de desmarcar-se de les directrius del partit en la votació aquest dimarts al Congrés sobre el dret a decidir, a proposta de CiU. Villaseñor ha respectat, tot i que no defensat, l'actitud de Chacón que, finalment, no ha votat sobre aquest tema que ha quedat rebutjat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cualidad, que cualidad cuando aun espero respuesta a dos quejas del pasado año. De que sirven las certificaciones ?

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 27/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.