Martorell dedidirà si abandona la presidència de CDC entre avui i demà

Xavier Martorell és el president local de CDC / Font: ACN

Política

Publicat el 24/feb/13 per Núria Juanico / Acn

Xavier Martorell decidirà entre aquest diumenge i dilluns si abandona la presidència de CDC a la ciutat. Ho ha dit el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, que també ha subratllat que el partit no ha pagat mai a Método 3 'ni directament ni indirectament'. Turull ha explicat que Martorell prendrà la decisió de manera conjunta amb la direcció del partit.

En relació amb les informacions publicades aquest dissabte a 'La Vanguardia', on es verificaven pagaments entre Martorell i Método 3 a través de correus electrònics, Jordi Turull ha explicat en declaracions a Catalunya Ràdio que els encàrrecs eren feines 'de vigilància de la seguretat d'un local' i ha criticat que se centri l'atenció en aquesta qüestió i no en els casos d'espionatge a tercers, que 'són especialment greus'.

Jordi Turull

Ens estem concentrant en la vigilància de la seguretat d'un local i no en temes molt greus com són espiar tercers.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel que fa als dossiers d'espionatge de l'empresa filtrats pel setmanari 'El Triangle', on es fa referència als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens, el portaveu de CiU al Parlament ha dit que 'no hi ha cap informació referida al senyor Martorell'.