Cinc santcugatencs, candidats a integrar la llista del PSC per a les eleccions generals


  • Comparteix:

Joan Carrasco és un dels candidats de Sant Cugat

Joan Carrasco és un dels candidats de Sant Cugat

Cinc santcugatencs formen part de les 22 persones que la Federació Vallès Oest del PSC ha presentat com a candidats a les llistes a les eleccions generals del 14 de març. La llista definitia s'aprovarà al Consell Nacional del partit, el proper dia 24.

Joan Carrasco, Ramon Martos, Mercedes Rojo i Ferran Villaseñor són els santcugatencs que ha proposat l'agrupació local com a possibles candidats al Congrés dels Diputats, mentre que Tomàs Peire ha estat proposat per al Senat.

Aquests noms, consensuats per l'executiva i l'assamblea local, s'afegeixen a la llista que ha configurat la federació Vallès Oest del PSC i que conté noms tant de persones d'aquest àmbit territorial com de fora.
Segons ha explicat el mateix Carrasco, a Sant Cugat l'elecció d'aquestes persones s'ha fet buscant diferents perfils i també de proposar cares noves al Congrés.

Joan Carrasco

Hem buscat que hi haguéssin diferents perfils i edats, i també amb la voluntat que gent nova pugui tenir aquesta experiència.


Carrasco també ha afirmat que tot i que aquesta llista de candidats no és cap garantia de poder anar a les llistes, estan esperançats que finalment entri algun dels candidats de Sant Cugat. En tot cas, la presència d'algun representant local o de la comarca és important per poder treballar pels problemes d'aquesta zona, especialment pel que fa a infraestructures.

Joan Carrasco

La comarca té uns problemes i la nostra ciutat també, sobretot en temes d'infraestructures, i qualsevol company té molt clar quins són.


La proposta dels candidats de la Federació Vallès Oest del PSC s'elevarà a la Comissió Electoral del PSC, que farà la proposta definitiva de llista electoral, i finalment, serà el Consell Nacional del partit qui hi doni el vist-i-plau, el proper dia 24.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.