Cinc santcugatencs, candidats a integrar la llista del PSC per a les eleccions generals

Joan Carrasco és un dels candidats de Sant Cugat

Política

Publicat el 19/gen/04 per Ester Castanyer

Cinc santcugatencs formen part de les 22 persones que la Federació Vallès Oest del PSC ha presentat com a candidats a les llistes a les eleccions generals del 14 de març. La llista definitia s'aprovarà al Consell Nacional del partit, el proper dia 24.

Joan Carrasco, Ramon Martos, Mercedes Rojo i Ferran Villaseñor són els santcugatencs que ha proposat l'agrupació local com a possibles candidats al Congrés dels Diputats, mentre que Tomàs Peire ha estat proposat per al Senat.

Aquests noms, consensuats per l'executiva i l'assamblea local, s'afegeixen a la llista que ha configurat la federació Vallès Oest del PSC i que conté noms tant de persones d'aquest àmbit territorial com de fora.
Segons ha explicat el mateix Carrasco, a Sant Cugat l'elecció d'aquestes persones s'ha fet buscant diferents perfils i també de proposar cares noves al Congrés.

Joan Carrasco

Hem buscat que hi haguéssin diferents perfils i edats, i també amb la voluntat que gent nova pugui tenir aquesta experiència.


Carrasco també ha afirmat que tot i que aquesta llista de candidats no és cap garantia de poder anar a les llistes, estan esperançats que finalment entri algun dels candidats de Sant Cugat. En tot cas, la presència d'algun representant local o de la comarca és important per poder treballar pels problemes d'aquesta zona, especialment pel que fa a infraestructures.

Joan Carrasco

La comarca té uns problemes i la nostra ciutat també, sobretot en temes d'infraestructures, i qualsevol company té molt clar quins són.


La proposta dels candidats de la Federació Vallès Oest del PSC s'elevarà a la Comissió Electoral del PSC, que farà la proposta definitiva de llista electoral, i finalment, serà el Consell Nacional del partit qui hi doni el vist-i-plau, el proper dia 24.