Conesa: 'No tinc cap dubte que Martorell i el partit prendran la decisió més oportuna'


  • Comparteix:

Martorell, en un acte a la seu de CDC

Martorell, en un acte a la seu de CDC

L'alcaldessa i membre de l'executiva de CDC, Mercè Conesa, veu com un 'gest positiu' que el president local del partit, Xavier Martorell, doni explicacions sobre les seves relacions amb Método 3 davant la militància del partit. En una entrevista a Cugat.cat, Conesa celebra que l'assemblea extraordinària de dimarts tracti aquest tema i s'ha mostrat confiada que la militància i el partit prendran les decisions més oportunes.



Segons Conesa, Martorell fa un pas adequat per treballar per la transparència política amb les explicacions que donarà a la militància a l'assemblea de dimarts.

Mercè Conesa

És un gest positiu perquè donarà les explicacions a l'assemblea. A partir d'aquí, Martorell i el partit prendran les decisions oportunes.


A diferència del que reclama el PSC, Conesa ha descartat convocar una junta de portaveus extraordinària per analitzar l'origen dels informes que hauria fet Método 3 a Xavier Amador i Joan Recasens (UDC) quan eren regidors, tot i que se n'informarà en una trobada ordinària. Després de revisar-se totes les factures i de parlar amb Xavier Martorell, l'alcaldessa ha descartat que les investigacions procedeixin del consistori.

Mercè Conesa

L'interventor em va dir que puc estar tranquil·la perquè mai s'ha contractat Método 3 des de l'Ajuntament.


Conesa ha admès haver tractat el cas Martorell amb el mateix implicat i amb diverses persones que han tingut càrrecs de responsabilitat a la ciutat. Segons Conesa, tots han coincidit en la necessitat de treballar per la transparència.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Prendran la decisió més oportuna, oportuna per qui ? Va fer servir aquestes "habilitats" en la seva funció de regidor a la nostra ciutat

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 1/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.