L'Assamblea d'ICV acorda iniciar els passos per la protecció de la zona de Can Busquets


  • Comparteix:

L'assamblea ha analitzat també els primers passos del nou govern tripartit.

L'assamblea ha analitzat també els primers passos del nou govern tripartit.

El grup local d'ICV ha reiterat el seu compromís amb la protecció de la zona de Can Busquets, a la Floresta. Els ecosocialistes han iniciat les gestions amb el Govern català per veure quines opcions hi ha per protegir aquest espai i aturar el pla d'urbanització previst. D'altra banda, també han tingut reunions amb el grup local d'ERC per plantejar alguna acció per aturar el projecte des del govern municipal.

Tal i com havien anunciat, els ecosocialistes han començat les gestions a nivell de la Generalitat per veure quines possibilitats hi ha d'aturar la urbanització de Can Busuqtes, on està previst construir 64 vivendes unifamiliars.

D'altra banda, i a nivell local, ICV s'ha reunit amb responsables d'ERC per plantejar la possibilitat d'intentar aturar aquest projecte. En aquest sentit, els ecosocialistes s'han compromès a presentar una moció en el proper ple de febrer si finalment els seus socis al nou govern català no mouen fitxa a Sant Cugat. Ho ha explicat el portaveu d'ICV, Xavier Boix, durant una assemblea local.

Xavier Boix

A nivell local hem tingut una reunió amb ERC per plantejar la possibilitat d'aturar el projecte, i si ells no mouen fitxa, presentarem una moció al ple de febrer.


La mateixa assemblea ha servit als dirigents locals d'ICV per valorar el pacte tripartit a la Generalitat, del qual es mostren molt satisfets. Tot i les discrepàncies inicials que han sorgit al voltant de temes com el director de la CCRTV, Boix ha assegurat que cal treure ferro a aquestes qüestions. Segons ha dit, desavinences sempre n'hi haurà, però l'important és que s'està treballant en els aspectes programàtics pactats.

Xavier Boix

Durant els 4 anys hi haurà alguan element de manca de sintonia, però a nivell de govern hi ha unitat i s'està treballant en els aspectes programàtics pactats.


Coincidint amb aquesta assemblea, ICV ha fet pública la despesa del grup local en les campanyes electorals municipal i autonòmica, que és de 18.000 euros i 1.298 respectivament.
Per últim, els ecosocialistes han celebrat que alguns dels primers llocs de la llista d'ICV per Barcelona a les eleccions generals els ocupin representants del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.