L'Assamblea d'ICV acorda iniciar els passos per la protecció de la zona de Can Busquets

L'assamblea ha analitzat també els primers passos del nou govern tripartit.

Política

Publicat el 19/gen/04 per Ester Castanyer

El grup local d'ICV ha reiterat el seu compromís amb la protecció de la zona de Can Busquets, a la Floresta. Els ecosocialistes han iniciat les gestions amb el Govern català per veure quines opcions hi ha per protegir aquest espai i aturar el pla d'urbanització previst. D'altra banda, també han tingut reunions amb el grup local d'ERC per plantejar alguna acció per aturar el projecte des del govern municipal.

Tal i com havien anunciat, els ecosocialistes han començat les gestions a nivell de la Generalitat per veure quines possibilitats hi ha d'aturar la urbanització de Can Busuqtes, on està previst construir 64 vivendes unifamiliars.

D'altra banda, i a nivell local, ICV s'ha reunit amb responsables d'ERC per plantejar la possibilitat d'intentar aturar aquest projecte. En aquest sentit, els ecosocialistes s'han compromès a presentar una moció en el proper ple de febrer si finalment els seus socis al nou govern català no mouen fitxa a Sant Cugat. Ho ha explicat el portaveu d'ICV, Xavier Boix, durant una assemblea local.

Xavier Boix

A nivell local hem tingut una reunió amb ERC per plantejar la possibilitat d'aturar el projecte, i si ells no mouen fitxa, presentarem una moció al ple de febrer.


La mateixa assemblea ha servit als dirigents locals d'ICV per valorar el pacte tripartit a la Generalitat, del qual es mostren molt satisfets. Tot i les discrepàncies inicials que han sorgit al voltant de temes com el director de la CCRTV, Boix ha assegurat que cal treure ferro a aquestes qüestions. Segons ha dit, desavinences sempre n'hi haurà, però l'important és que s'està treballant en els aspectes programàtics pactats.

Xavier Boix

Durant els 4 anys hi haurà alguan element de manca de sintonia, però a nivell de govern hi ha unitat i s'està treballant en els aspectes programàtics pactats.


Coincidint amb aquesta assemblea, ICV ha fet pública la despesa del grup local en les campanyes electorals municipal i autonòmica, que és de 18.000 euros i 1.298 respectivament.
Per últim, els ecosocialistes han celebrat que alguns dels primers llocs de la llista d'ICV per Barcelona a les eleccions generals els ocupin representants del Vallès Occidental.