Martorell va rebre un informe de Método 3 sobre l'exregidor Xavier Amador


Temes relacionats

Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell ( 3/mar/13)

Turu: 'Tinc molt present que Martorell estava a les ordres de Recoder' ( 3/mar/13)

Espadaler diu que Recasens denunciarà el seu presumpte cas d'espionatge ( 3/mar/13)

Conesa: 'No tinc cap dubte que Martorell i el partit prendran la decisió més oportuna' ( 1/mar/13)

Nous correus demostren els encàrrecs de Martorell a Método 3 ( 1/mar/13)

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

El president local de CDC, Xavier Martorell, va rebre de Método 3 un informe sobre l'exregidor d'UDC i company d'equip de govern a Sant Cugat, Xavier Amador. Segons 'El Periódico', el dossier es va remetre per correu electrònic el 2010, quan Martorell i Amador eren regidors de l'Ajuntament.

En concret, la informació fa referència a un correu electrònic enviat el 19 de maig del 2010, en el qual un treballador de Método 3 escriu 'Et passo això de Xavier Amador. Digue'm alguna cosa'. Aquest correu, dirigit a l'adreça de Martorell al Barça, compta amb un document adjunt, al qual Martorell respon 'Rebut'.

Els fets coincideixen amb l'etapa en què Martorell i Xavier Amador eren part de l'equip de govern municipal de CiU, com a regidor de Seguretat Ciutadana i regidor d'Esports, respectivament.

De fet, l'agència de detectius Método 3 hauria investigat també l'exregidor d'UDC Joan Recasens. El seu nom i el Xavier Amador apareixen al llistat de dossiers filtrat al setmanari 'El Triangle'. Les investigacions, del 2010, s'haurien centrat en extreure informació financera dels dos polítics.

La vinculació de Sant Cugat amb Método 3 a través de la seva relació amb Xavier Martorell ha aixecat la preocupació dels grups polítics. En una entrevista a Cugat.cat prèvia a les informacions d'aquest dissabte, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que s'han revisitat les factures i el consistori no ha contractat mai aquesta agència. A més, Conesa ha assegurat que ha parlat sobre aquesta qüestió amb Martorell i 'està tranquil·la'.

Mercè Conesa

L'interventor em certificava que mai s'ha contactat amb aquesta empresa des de la institució. / Ho ha parlat amb el senyor Martorell? / Sí, i també en aquest sentit tinc aquesta tranquil·litat.


Tot i això, segons les informacions publicades, la relació de Martorell amb l'agència era fluïda mentre era cap de seguretat del Barça i regidor de Sant Cugat. En aquest període, l'intercanvi d'informació era habitual. Segons 'El Periódico', Martorell va arribar a negociar preus per fer una 'escombrada' a les seus del partit, tal com va fer a Sabadell. Martorell també va demanar a Método 3 altres tipus de documentació com informació sobre la legislació bancària de la República Dominicana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.