Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell

Seu de l'EMD de Valldoreix

Política

Publicat el 2/mar/13 per Anna González

L'agència de detectius Método 3 també va investigar per al president local de CDC, Xavier Martorell, l'expresidenta de l'EMD de Valldoreix Montserrat Turu, quan estava al capdavant del territori. L'empresa va enviar a Martorell un correu electrònic amb informació detallada sobre una baixa per incapacitat transitòria, segons publica 'La Vanguardia'. Els fets es remunten al 2010, quan Martorell era regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat.

El correu rebut per Martorell i publicat per 'La Vanguardia' posa de manifest que l'actual president de CDC rebia informació confidencial d'altres polítics locals. En aquest cas, de la llavors presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, membre de la Candidatura de Progrés i Catalanista.

El correu electrònic rebut per Martorell és del 10 de febrer del 2010 i en ell es pot llegir informació relativa a Turu i la seva baixa per incapacitat transitòria. En concret, aclareix d'on cobra la baixa i, fins i tot, quan té la propera visita de control mèdic.