Turu: 'Tinc molt present que Martorell estava a les ordres de Recoder'


Temes relacionats

Martorell va rebre un informe de Método 3 sobre l'exregidor Xavier Amador ( 3/mar/13)

Método 3 va investigar Montserrat Turu per a Martorell ( 3/mar/13)


  • Comparteix:

Montserrat Turu en una imatge d'arxiu

Montserrat Turu en una imatge d'arxiu

L'expresidenta de l'EMD de Valldoreix Montserrat Turu ha assegurat que no li estranya que l'actual president de CDC, Xavier Martorell, rebés de Método 3 informació confidencial sobre la seva persona quan era regidor de Seguretat Ciutadana. Turu ha explicat a Cugat.cat que durant els vuit anys que va estar al capdavant del territori 'van passar unes quantes de coses'. En aquest sentit, Turu ha volgut recordar que en aquell moment Martorell formava part de l'equip de govern de l'alcalde Lluís Recoder.

Segons 'La Vanguardia', l'agència de detectius Método 3 va enviar a Martorell un correu electrònic amb informació detallada sobre una baixa per incapacitat transitòria de Turu. Els fets es remunten al 2010, quan Martorell era regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat. Davant aquesta informació, Turu ha assegurat a Cugat.cat que no li estranya i ha recordat que en aquell moment qui liderava el consistori era Lluís Recoder.

Montserrat Turu

No m'estranya perquè durant els vuit anys que vaig ser presidenta han passat unes quantes de coses. El que tinc molt present és que el senyor Martorell estava a les ordres del senyor Recoder.


Turu ha afirmat que 'des de Sant Cugat es van fer coses que no s'haurien de fer'. Per això ha lamentat que els vuit anys que va estar com a presidenta de l'EMD de Valldoreix 'van ser molt durs'. Preguntada sobre possibles accions legals davant els fets publicats, Turu ha afirmat que 'encara és molt recent'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Fa falta una denúncia immediata a Fiscalia. S'ha acabat l'oasi de Sant Cugat.

Joan Serrallonga. Enviat el 2/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.