Recasens denuncia davant els Mossos el seu presumpte cas d'espionatge


Temes relacionats

Espadaler diu que Recasens denunciarà el seu presumpte cas d'espionatge ( 3/mar/13)

Recasens i Amador estudien accions legals si es confirma l'informe de Método 3 (23/feb/13)


  • Comparteix:

Joan Recasens és diputat al Parlament i president de la Intercomarcal d'UDC / Font: Flickr de CiU

Joan Recasens és diputat al Parlament i president de la Intercomarcal d'UDC / Font: Flickr de CiU

El diputat i exregidor d'UDC, Joan Recasens, ha posat en coneixement dels Mossos d'Esquadra l'informe elaborat per Método 3 sobre la seva persona. Amb aquesta denúncia, Recasens vol aclarir qui hi ha al darrere d'aquestes investigacions. El dossier, segons el llistat filtrat al setmanari 'El Triangle', identifica Recasens com a membre de l'Ajuntament de Sant Cugat i fa referència a informació financera.

Recasens ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que ha portat aquest presumpte cas d'espionatge als Mossos d'Esquadra per 'arribar fins al final' i 'saber qui hi ha al darrere'.

Joan Recasens

He denunciat uns fets i vull que s'arribi fins al final. Vull saber qui hi ha al darrere.


Tot i desconèixer si els fets poden ser constitutius d'algun delicte, Recasens ha lamentat aquest tipus de pràctiques en política, que 'no fan bé ningú'. De fet, en el mateix llistat de dossiers filtrat també apareix el seu company de partit i exregidor d'UDC Xavier Amador. En aquest cas, segons 'El Periódico', l'informe va ser remès al llavors regidor de Seguretat Ciutadana i fins ara president de CDC, Xavier Martorell.

Sobre aquesta qüestió, Recasens ha assegurat que no vol fer especulacions i prefereix pensar que ningú de CiU n'és responsable.

Joan Recasens

Fer especulacions no va bé a ningú. No vull pensar que hi ha algú de la federació al darrere de tot això però sí que vull saber qui hi ha al darrere.


De la mateixa manera, el diputat ha respost les peticions d'ICV a les quals demanen que tant Recasens com Amador facin públiques les seves declaracions de renda i patrimoni. Recasens considera la petició 'sobrera', ja que es tracta d'informació que ja és pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.