Amador i Recasens denuncien als Mossos la investigació de Método 3

Xavier Amador, a l'esquerra, i Joan Recasens en imatge d'arxiu

Política

Publicat el 5/mar/13 per Redacció

Els exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens han presentat denúncia als Mossos arran de les informacions que asseguren que van ser investigats per Método 3 i que un dels dos informes hauria arribat a mans de Xavier Martorell. Els dos polítics volen que s'aclareixi qui hi ha al darrere d'aquestes investigacions.

Recasens ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que ha portat aquest presumpte cas d'espionatge als Mossos d'Esquadra per 'arribar fins al final' i 'saber qui hi ha al darrere'.

Joan Recasens

He denunciat uns fets i vull que s'arribi fins al final. Vull saber qui hi ha al darrere.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i desconèixer si els fets poden ser constitutius d'algun delicte, Recasens ha lamentat aquest tipus de pràctiques en política, que 'no fan bé ningú'.

En el mateix llistat de dossiers filtrat també apareix el seu company de partit i exregidor d'UDC Xavier Amador. En aquest cas, segons 'El Periódico', l'informe va ser enviat al llavors regidor de Seguretat Ciutadana i fins aquest dilluns president de CDC, Xavier Martorell.

En declaracions a Cugat.cat, Amador ha dit que ha presentat la denúncia perquè també vol que es restableixi l'honorabilitat i la imatge de la seva persona. A més, lamenta la manca d'ètica 'de qui va encarregar i de qui va ordenar aquesta investigació'.

Xavier Amador

Les referències que tinc només són pels mitjans de comunicació. Ho he denunciat per conèixer qui ho va investigar. Evidentment pot ser la mateixa persona o més d'una.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Amador també fa referència a l'estat general del país. En aquest sentit, l'exregidor remarca que cal defensar més que mai el foment dels valors tenint en compte la situació econòmica i 'la lluita que està duent a terme Catalunya pels seus drets més bàsics'.