Puigneró es descarta per succeir Martorell a la presidència de CDC


Temes relacionats

CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari ( 6/mar/13)

La dimissió de Xavier Martorell ( 5/mar/13)

Xavier Martorell, nou president de CDC a Sant Cugat (22/mai/12)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró

Jordi Puigneró

L'expresident de CDC de Sant Cugat i segon tinent d'alcalde a l'Ajuntament, Jordi Puigneró, es descarta per substituir Xavier Martorell a la presidència del partit a la ciutat. Puigneró ho ha dit aquest dimecres a Cugat.cat on ha explicat que fa 10 mesos ja va prendre la decisió de deixar aquest càrrec després de tres anys al capdavant del partit per centrar-se en la seva tasca a l'equip de govern i també per motius personals.

Segons Puigneró 'les segones parts no acostumen a ser bones' i no es postularà com a substitut de Martorell ja que creu que el partit necessita una canvi. Puigneró considera que CDC de Sant Cugat té prou persones vàlides per presidir la formació local.

Jordi Puigneró

Jo no em presentaré. Vaig estar tres anys com a president i les segones parts no acostumen a ser bones. Hi ha molta gent al partit capacitada per exercir aquesta responsabilitat.


Puigneró assegura que no hi ha cap persona que, de moment, s'hagi postulat públicament per substituir Xavier Martorell i, per tant, no hi ha cap candidatura en ferm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.