La CUP insta Recoder a pronunciar-se sobre el cas Martorell

Membres de la CUP en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 7/mar/13 per Marc Sala

La CUP creu que la sortida de Xavier Martorell de la direcció de CDC de Sant Cugat era 'inevitable' però considera que el cas no s'ha tancat i reclama aclarir diverses qüestions. La formació independentista creu que és necessari saber els motius de Martorell per investigar membres de l'equip de govern, qui va pagar aquests encàrrecs i insta l'exalcalde Lluís Recoder a parlar d'aquests fets ocorreguts durant el seu mandat.

Per què van ser investigats membres de l'equip de govern i de l'EMD de Valldoreix? Martorell va actuar pel seu compte? Rebia ordres? Qui va pagar les investigacions?. Aquestes són les qüestions que la CUP considera que s'han d'aclarir amb relació al cas Martorell i els seus encàrrecs a l'agència de detectius Método3. A banda d'aquests interrogants, el membre de la CUP Ignasi Bea creu que cal que Lluís Recoder hi digui la seva ja que era l'alcalde en el moment d'aquests fets.

Ignasi Bea

És un assumpte molt fosc i té molts interrogants. Cal més informació. Això va passar durant el mandat de Recoder i creiem que ha d'explicar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La formació troba que si Martorell té motius per abandonar la presidència del partit a la ciutat també n'hi ha perquè abandoni o sigui cessat de les seves responsabilitats al capdavant dels Serveis Penitenciaris de la Generalitat.