Els portaveus municipals analitzaran el 'cas Martorell' i la trama d'espionatge


Temes relacionats

La CUP insta Recoder a pronunciar-se sobre el cas Martorell ( 7/mar/13)

El PSC vol una comissió d'investigació municipal per aclarir l'afer Martorell ( 6/mar/13)

CDC tanca el 'cas Martorell' en una assemblea sense el president dimissionari ( 6/mar/13)

UDC demana a CDC explicacions pel cas Martorell ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Xavier Martorell, en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell, en una imatge d'arxiu

Els portaveus municipals celebraran una sessió extraordinària de la comissió informativa de Seguretat per abordar el 'cas Martorell' i les informacions que presumptament situen els exregidors Xavier Amador i Joan Recasens i l'expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, com objecte d'investigacions de Método 3. L'objectiu d'aquesta trobada, acordada aquest dilluns en junta de portaveus, és oferir la màxima transparència sobre les notícies aparegudes les últimes setmanes als mitjans.

La sessió extraordinària dels portaveus satisfà la demanda concreta d'algunes formacions, com el PP, PSC i ICV-EUiA, que volien explicacions sobre l'assumpte i analitzar la transcendència que l'afer podria tenir a àmbit local. El PSC va sol·licitar una comissió d'investigació municipal mentre que ICV-EUiA exigia una auditoria de la gestió de Xavier Martorell quan va ser regidor de Seguretat.

L'objectiu d'aquesta convocatòria, pendent de data al calendari, és oferir la màxima transparència sobre un assumpte que ha suposat la dimissió de Martorell com a president de CDC de Sant Cugat i que s'emmarca en l'època que el santcugatenc era màxim responsable municipal de seguretat. Fa un mes, tots els grups municipals van aprovar un Pacte de Transparència dotat de mesures per promulgar el bon govern municipal i amb l'objectiu de prevenir la corrupció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.