Miquel Quintana es dóna de baixa de la Plataforma Catalunya 2003 per discrepàncies amb el Govern tripartit


  • Comparteix:

També diu que la secció local d'ERC el 'menysté'.

També diu que la secció local d'ERC el 'menysté'.

L'independent Miquel Quintana ha anunciat la seva baixa voluntària i irrevocable de la Plataforma Catalunya 2003. Quintana ha motivat la seva baixa en com s'ha fet el nomenament del director de la CCRTV per part de Pasqual Maragall així com en d'altres qüestions de política local, com el fet, diu, que l'agrupació local d'ERC l'hagi ignorat reiteradament.

Miquel Quintana ha basat la decisió de donar-se de baixa de la plataforma Catalunya 2003 en la situació general de la política catalana i també estatal i en la seva situació personal al si de la política local. En un correu electrònic enviat a aquesta plataforma, Quintana concreta els motius de la seva decisió, entre els que destaca la determinació, segons ell unipartidista, de Pasqual Maragall de nomenar Joan Majó com a director general de la CCRTV. En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Quintana ha afirmat que, amb aquesta acció, s'ha perdut l'oportunitat de col·locar al capdavant de l'ens públic, un professional independent, com defensava ERC.

Miquel Quintana

S'ha perdut l'oportunitat de nomenar un professional independent i s'ha optat per posar una persona amb carnet de partit.


Quintana també ha adduït les declaracions de Pasqual Maragall en què alliçona els seus socis de govern o el fet que el mateix Maragall culpi l'antic govern de la crisi de Samsung. La iniciativa del nou govern tripartit d'impulsar l'Àrea Metropolitana de Barcelona o la polèmica proposta de Rodríguez Ibarra per eliminar els nacionalismes del Congrés dels Diputats són les altres qüestions que al·lega l'independent en la seva carta.

A més, acusa l'agrupació local d'ERC d'haver-lo ignorat per haver predit, diu, que la formació de Sant Cugat patiria una crisi interna. Quintana assegura que ERC pateix un 'desgavell' per les discrepàncies del tripartit català.

Miquel Quintana

Al si del partit hi ha un cert desgavell. Cada agrupació va una mica pel seu compte.


Catalunya 2003, una coalició política creada 'ad hoc' per les eleccions autonòmiques del 16-N, aplega polítics independents i està presidida per l'ara conseller de Comerç, Consum i Turisme, el republicà Pere Esteve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.