Monells manté la candidatura a presidir CDC, tot i l'oferiment de Romero


Temes relacionats

Romero vol ser president de CDC amb Monells i Carol a la seva candidatura (13/mar/13)

Monells es presenta com a candidat continuista per a CDC (11/mar/13)

Marc Monells i Francesc Carol, primers aspirants a presidir CDC a Sant Cugat ( 8/mar/13)

Puigneró es descarta per succeir Martorell a la presidència de CDC ( 6/mar/13)


  • Comparteix:

Monells i Carol, d'esquerra a dreta, diuen la seva sobre la proposta unitària de Romero

Monells i Carol, d'esquerra a dreta, diuen la seva sobre la proposta unitària de Romero

Marc Monells mantindrà la seva candidatura a presidir CDC de Sant Cugat després que Josep Romero s'hagi postulat per encapçalar una llista unitària que inclogui les altres dues opcions plantejades. De la seva banda, Francesc Carol obre la porta a una possible fusió de candidatures sempre que les propostes siguin compatibles i assegura que els personalismes no han de ser un obstacle.

El candidat a la presidència de CDC Marc Monells descarta sumar-se a la candidatura encapçalada per Josep Romero i es mostra sorprès per la proposta unitària de l'actual tinent d'alcalde de Territori. Segons ha assegurat Monells a Cugat.cat, va ser ell qui va proposar a Romero integrar-se en el seu equip per formar una candidatura el més àmplia possible. Com a resposta, Romero s'ha postulat per encapçalar una llista que aglutini les dues opcions que ja s'havien pronunciat. Monells ha fet aquestes declaracions tot i que no ha volgut que quedessin enregistrades. Més enllà d'aquesta sorpresa inicial, Monells aplaudeix la decisió de Romero i assegura que és bo per al partit que diferents persones presentin les seves propostes però assegura que l'equip que ell encapçala vol seguir fins al final del procés.

En paral·lel, Carol ha explicat que en aquests moments la seva candidatura i la de Romero s''estan coneixent' i no descarta una possible fusió sempre que hi hagi entesa pel que fa a propostes i objectius. El candidat assegura que, per ara, no ha mantingut cap contacte amb el candidat Monells. Pel que fa a la possible unió amb el grup de Josep Romero, Carol ha indicat que és qüestió de projectes i no de noms.

Francesc Carol

Estem coneixent els projectes però a dia d'avui som candidatures separades. Són candidatures de projectes no candidatures personalistes.


L'assemblea que ha de decidir el futur president dels nacionalistes santcugatencs tindrà lloc d'aquí a quatre setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.