L'equip de govern presenta la liquidació del pressupost de l'any passat

El pressupost liquidat es presenta al ple

Política

Publicat el 18/mar/13 per Marc Sala

L'equip de govern porta al ple d'aquest dilluns la liquidació dels comptes municipals de 2012 que presenten un estalvi net de 4'1 milions d'euros i un endeutament del 67%. Segons l'àrea d'Economia, els números positius es deuen a la reducció de l'execució d'algunes partides com Alcaldia i Seguretat Ciutadana, que han completat el seu pressupost en un 73'5 i un 76'5%, respectivament. L'àrea que menys s'ha reajustat ha estat la de Serveis a les Persones, que s'ha executat un 92'5%.

El consistori dóna per tancat el pressupost del 2012 amb una liquidació que posa sobre la taula un romanent de 44.900 euros i una ràtio d'endeutament del 67%, inferior al 75% de límit que marca la llei, i amb una reducció de l'endeutament viu de set milions d'euros. Aquestes són les xifres que l'equip de govern va donar a conèixer en roda de premsa i que aquest dilluns es presenten a dació de compte al ple d'avui.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, presentava dimarts de la setmana passada la recepta santcugatenca per assolir una 'photo-finish' en positiu per liquidar els comptes de l'any passat: menor execució selectiva del pressupost per equilibrar els comptes a la disponibilitat real de la tresoreria.

Carles Brugarolas

L'esforç permet un resultat: un superàvit obligat per compensar els dèficits de tresoreria, que així queda en equilibri.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alcaldia i Seguretat Ciutadana no han executat la totalitat de les seves partides que han assolit un 73'5 i un 76'5%, respectivament, de les previsions inicials. D'altra banda, Serveis a les Persones ha executat un 92'5%.