El PSC, en contra de concertar places buides a les residències privades


Temes relacionats

La Residència Sant Cugat fa 21 anys amb una llista d'espera 'raonable' (15/mar/13)


  • Comparteix:

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El PSC critica la concertació de places buides a les residències privades per part de l'equip de govern i ho considera una estratègia frívola per cobrir la llista d'espera de la residència pública Sant Cugat. Segons els socialistes, aquesta acció suposa la renúncia de la construcció d'una segona residència pública-centre de dia i potencia la competència de les empreses privades amb els serveis públics de la ciutat. El PSC també lamenta les declaracions de la directora de la residència Sant Cugat, Alícia Puig, que es va mostrar conforme amb la situació que travessen els serveis socials.

El PSC es mostra totalment en desacord davant les paraules de la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, que divendres va qualificar de 'raonable' la llista d'espera de la residència pública Sant Cugat tenint en compte l'aposta de l'Ajuntament per concertar les places buides de les residències privades en lloc de construir una segona residència pública-centre de dia. Segons els socialistes, aquesta aposta és una estratègia 'política i ideològica' que potencia 'la línia neoliberal de CiU' i justifica les retallades del govern.

El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, considera que amb aquesta aposta l'equip de govern desisteix a crear una segona residència en una línia d'actuació que també s'ha seguit amb la renúncia del projecte de l'hospital de referència Vicente Ferrer.

Ferran Villaseñor

La concertació de places a residències privades eixuga la llista d'espera, però l'objectiu municipal hauria de ser crear una segona residència.


Villaseñor també ha lamentat les declaracions de la directora del centre, Alícia Puig, que en la celebració del 21è aniversari es va mostrar conforme amb la situació que travessen els serveis socials. Segons els socialistes, Puig dóna suport a la política restrictiva del govern amb unes declaracions que 'no li pertoquen' ja que com a directora de la residència no hauria de pronunciar-se sobre les polítiques municipals. Villaseñor també ha lamentat que el centre no convidés els socialistes en la celebració del 21è aniversari, que va tenir lloc divendres passat.

La residència Sant Cugat és propietat de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) i està gestionat per Sanitas Residencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.