L'Ajuntament renovarà finalment els certificats de qualitat ISO


Temes relacionats

L'Ajuntament assegura al PSC que mantindrà les certificacions ISO (27/feb/13)

El PSC vol saber per què no es renoven els certificats de qualitat del consistori (26/feb/13)


  • Comparteix:

L'Ajuntament té certifitcats de qualitat pels serveis d'atenció ciutadana

L'Ajuntament té certifitcats de qualitat pels serveis d'atenció ciutadana

L'Ajuntament renovarà finalment els certificats de qualitat ISO que té i que caduquen el 19 d'abril. La decisió l'ha pres aquest dilluns el ple municipal a instàncies d'una moció del PSC amb esmenes de CiU. Els socialistes han alertat que la no renovació d'aquesta auditoria externa pot suposar la pèrdua d'altres subvencions que requereixen un certificat ISO per optar-hi.

A finals de febrer el PSC demanava explicacions a l'equip de govern sobre per què no es renovaven els certificats de qualitat ISO que té l'Ajuntament. Una demanda a la qual l'equip de govern va respondre recolzant-se en un estalvi de més de 5.000 euros i en el fet que això no implicava una pèrdua de les certificacions de qualitat per existir ja una auditoria interna.

Tres setmanes després, el PSC ha portat la seva preocupació al ple a través d'una moció que ha defensat el portaveu socialista, Ferran Villaseñor, i en la qual alerta sobretot de la pèrdua de subvencions supramunicipals estretament lligades a aquest tipus de certificacions ISO.

Ferran Villaseñor

Si no s'hagués fet això, a part de que perdríem una visió externa sobre si realitzem els serveis d'una manera correcta, perdríem també tota una sèrie de subvencions.


El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, ha admès l'error i és per això que CiU ha donat suport a la moció del PSC i ha decidit finalment renovar el certificat.

Jordi Puigneró

El compromís de l'Ajuntament amb la qualitat el té des de fa 10 anys. La voluntat va ser renovar-ho cada dos anys per estalviar-nos uns diners però hem vist que si no ho tenim no podem optar a d'altres subvencions i és per això que rectifiquem.


Actualment, l'administració local té certificats de qualitat pels serveis d'atenció ciutadana i de gestió ambiental i en seguretat i salut laboral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.