La uaSC celebra la difusió dels consells de barri però lamenta la demora


Temes relacionats

L'Ajuntament aplicarà noves mesures per dinamitzar els consells de barri (19/jun/12)


  • Comparteix:

Imatge d'un ple municipal anterior

Imatge d'un ple municipal anterior

La uaSC s'ha mostrat satisfeta perquè es tirarà endavant la difusió dels consells de barri a la ciutadania, tal com afirmava una moció institucional aprovada el juny passat. El text es comprometia a crear un díptic informatiu per fer divulgació d'aquestes trobades al major nombre de ciutadans. Amb tot, el president de la formació, Jaume Massanés, ha criticat la manca de 'voluntat i lideratge' del regidor de Relacions Institucionals, Francesc Carol, per no desenvolupar l'acord fins passats nou mesos, i perquè finalment el díptic es farà arribar només als santcugatencs que hagin facilitat el seu correu electrònic al consistori i a les associacions de veïns.

La uaSC, sense representació al ple, celebra la creació del fulletó informatiu sobre els consells de barri però lamenta que s'hagin trigat nou mesos en tirar-ho endavant i que no arribi a la totalitat de la ciutadania, tal com havia demanat la formació i expressava la moció. En aquest sentit, el president del partit, Jaume Massanés, ha felicitat l'alcaldessa, Mercè Conesa, pel seu compromís personal per tirar endavant aquesta iniciativa informativa.

Jaume Massanés

Malauradament el responsable de Participació Ciutadana ho ha anat deixant passar mes a mes i a dia d'avui això no s'ha fet. L'alcaldessa, Mercè Conesa es va comprometre a complir l'acord.


Amb tot, a l'apartat de participació ciutadana previ al ple, Francesc Carol va aclarir que el díptic ja estava fet i que només faltava la seva difusió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.