Marc Monells formalitza la seva candidatura a president local de CDC

Marc Monells ha presentat la seva candidatura envoltat d'alguns dels membres que li donen suport

Política

Publicat el 19/mar/13 per Judith Cañamares

El membre de l'executiva de la secció local de CDC i candidat a la presidència Marc Monells ha formalitzat la seva candidatura en solitari aquest dimarts a la seu del partit. Monells ha destacat que la seva proposta se centra en tres eixos: donar suport a CiU al consistori i garantir la seva continuïtat, la independència de Catalunya i la vessant social, ajudant les persones afectades per la crisi. Alguns dels noms que acompanyen el candidat són els membres de la formació Gemma Foj, Xavier Arús, Marta Canas i Àlex Calmó.

El candidat Marc Monells ha reforçat la idea de la seva proposta que passa per donar suport a l'equip municipal, ajudar la gent que ho està passant malament en temes d'habitatge i regeneració democràtica, i la fita del partit també a àmbit nacional: treballar per la independència en els propers dos anys.

Marc Monells

Volem donar suport a l'equip municipal, donar suport a la gent que ho està passant malament i la nostra gran fita: treballar per la independència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Monells, que ha presentat i formalitzat la candidatura aquest dimarts, està en converses amb el membre de CDC Josep Romero, per tal d'incloure'l a la seva proposta de lideratge ja que la voluntat de Monells és sumar.

El candidat, Marc Monells, és funcionari a l'Ajuntament de Sabadell, va ser cap del gabinet de l'alcaldia durant el mandat de Lluís Recoder, assessor de l'exconseller santcugatenc a la Generalitat i exportaveu de CiU a l'EMD de Valldoreix.

La data de l'assemblea que decidirà el nou president local de la formació tindrà lloc el 9 d'abril.