Romero i Carol treballen per sumar esforços en una sola candidatura

Josep Romero, a l'esquerra, i Francesc Carol estan en converses per presidir CDC

Política

Publicat el 20/mar/13 per Marc Sala

Josep Romero i Francesc Carol treballen per unir les seves candidatures a presidir CDC de Sant Cugat en una sola llista. Romero confia que abans de l'assemblea, prevista per al 9 d'abril, s'aconsegueixi aglutinar totes les candidatures en una unitària i assegura mantenir converses amb els altres dos candidats, Marc Monells i Francesc Carol, que espera arribin a bon port.

Josep Romero ha explicat en declaracions a Cugat.cat que la seva voluntat és fusionar totes les propostes presentades per presidir CDC i creu que això pot ser un fet abans que se celebri l'assemblea de l'abril on la militància haurà de decidir.

Francesc Carol també ha explicat que l'entesa amb Romero hi és des d'un principi i que ara estan posant en comú idees i noms per definir una proposta conjunta.

Francesc Carol

Estem treballant en aquesta direcció però des del primer moment. Coincidim en noms que compartim i s'ha anat gestant des dels inicis.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'altre candidat, Marc Monells, ja ha presentat oficialment aquest dimarts la seva candidatura i alguns dels noms que la formen.