El llibre 'Cop de CUP' arribarà al Terra Dolça amb Fernàndez i de Jòdar


  • Comparteix:

Els inicis i orígens de la CUP, explicats de la mà de Fernàndez i de Jòdar / Font: CUP Sant Cugat

Els inicis i orígens de la CUP, explicats de la mà de Fernàndez i de Jòdar / Font: CUP Sant Cugat

El diputat de la CUP al Parlament David Fernàndez i l'escriptor Julià de Jòdar presentaran el llibre 'Cop de CUP. Viatge a l'ànima i les arrels de les Candidatures d'Unitat Popular' el 4 d'abril a l'espai Terra Dolça. El llibre es va publicar abans de les eleccions catalanes, quan la CUP va aconseguir entrar al Parlament, i radiografia la formació independentista des dels seus orígens.

En l'elaboració d'aquesta publicació es van entrevistar diversos membres de la formació independentista per tenir un anàlisi de la CUP des de dins. A més, el llibre relata quina és la visió del partit des de fora.

El diputat David Fernàndez és periodista i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Julià de Jòdar és autor de la trilogia 'L'atzar i les ombres' i és Premi Carlemany per 'American Pastoral'. De Jòdar va tancar la llista de la CUP per la circumscripció de Barcelona a les últimes eleccions catalanes.

El regidor de la CUP Ignasi Bea ha detallat que el llibre desgrana els orígens, diferents visions de la CUP, així com el projecte de futur de la formació.

Ignasi Bea

Van voler fer un recull, parlant amb gent de la CUP, i inclou una radiografia del projecte, dels militants, de les diferents candidatures.


La presentació del llibre a la nostra ciutat tindrà lloc el dijous 4 d'abril, a les vuit del vespre, al Terra Dolça de la mà dels seus autors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.