Martínez-Sampere assegura que les retallades no treuran Catalunya de la crisi


  • Comparteix:

La diputada socialista amb membres de la secció local del PSC

La diputada socialista amb membres de la secció local del PSC

La diputada del PSC Rocío Martínez-Sampere ha manifestat que la societat es troba en una conjuntura de crisi econòmica i social, a més de política i institucional, i que la solució passa per fer propostes en positiu i no en les retallades. Martínez-Sampere també ha posat sobre la taula el debat nacionalista i ha afirmat que Catalunya ha de trobar el seu encaix com a país i sobre les seves aspiracions nacionals, on el PSC aposta pel federalisme. Aquesta trobada ha tingut lloc durant una assemblea de l'agrupació aquest dimecres, on la diputada ha estat la primera convidada d'un cicle de trobades que ha organitzat la secció local del PSC.

La diputada socialista al Parlament, Rocío Martínez-Sampere ha debatut aquest dimecres sobre la situació actual del país que, segons ha afirmat, està marcada per un conjunt de crisis. D'una banda per la vessant econòmica i social, i de l'altra política i institucional. Martínez-Sampere ha manifestat que no es pot fer creure que solucionant un dels debats es resoldrà la situació, ni que tampoc es poden oferir miracles.

Rocío Martínez-Sampe

Ens equivoquem si volem primar un debat sobre l'altre i pensar que tenim miracles a oferir.


A més, Martínez-Sampere ha afirmat que que l'austeritat dels governs d'Artur Mas i de Mariano Rajoy és una asfíxia que cal parar des de Catalunya i des d'Europa amb propostes en positiu.

De la seva banda, el primer secretari del PSC, Michael Cáceres, ha destacat que la intenció de la secció local de la formació és apropar altres polítics del partit, diputats o congressistes, perquè comparteixin una estona amb els militants del municipi.

Michael Cáceres

La idea és començar un cicle on vinguin representants polítics, per conèixer la realitat i millorar el nostre discurs.


La formació ja s'ha posat en contacte amb el portaveu del PSC, Jaume Collboni, perquè també s'apropi a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.