Sant Cugat s'adhereix al Fòrum de les Cultures 2004


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà actes a partir del 27 de febrer fins el setembre.

Sant Cugat acollirà actes a partir del 27 de febrer fins el setembre.

Sant Cugat és ja un municipi adherit al Fòrum de les Cultures 2004 després que tots els grups polítics hagin donat el seu vistiplau a la participació de la ciutat amb diversos actes culturals. L'oferta de Sant Cugat, en què participen també diverses entitats de la ciutat, inclouen algunes exposicions del Museu o la representació de 'Super Rawal' al Teatre-auditori.

Tots els partits, amb més o menys entusisme, s'han adherit a la moció perquè Sant Cugat sigui un municipi adherit al Fòrum.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals ha explicat que la ciutat no vol mantenir-se al marge d'aquest esdeveniment cultural d'escala mundial ja que es comparteixen 'plenament' els eixos que mouran les activitats del Fòrum des del febrer al setembre del 2004.

Àngels Solé

Tenim un alt nombre d'estrangers, som la seu de la Universitat Internacional de la Pau i tenim un desenvolupament sostenible. Conèixer als altres ens permetrà ser més tolerants.


Àngels Solé ha explicat que des del juliol s'ha treballat amb les entitats de la ciutat per consensuar els projectes d'activitats, exposicions i xerrades que Sant Cugat oferta dins les activitats del Fòrum.

Iniciativa per Catalunya Verds, tot i donar el seu vot afirmatiu, ha volgut posar en entredir la participació, en un acte que fomenta la tolerància i la pau, del fovern de l'Estat, impulsor de l'ocupació a l'Iraq i de multinacionals amb poca ètica social.

La signatura del conveni de col·laboració per formalitzar la vinculació es farà al febrer i es donaran a conèixer les activitats que es desenvoluparan a la ciutat entre el 27 de febrer i el 26 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.