La Generalitat presentarà un recurs al TSJC per defensar l'adjudicació d'ATLL


Temes relacionats

El TSJC manté l'anul·lació de l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (27/mar/13)

Acciona també recorre la resolució contra l'adjudicació d'ATLL (18/gen/13)

El govern presenta un recurs sobre el concurs d'ATLL (12/gen/13)

Acciona demanarà els diners avançats a la Generalitat si s'anul·la el contracte ( 3/gen/13)

Signada l'adjudicació de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat (27/des/12)


  • Comparteix:

El govern català defensa l'adjudicació d'ATLL a Acciona / Font: ACN

El govern català defensa l'adjudicació d'ATLL a Acciona / Font: ACN

La Generalitat presentarà un recurs de reposició davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per defensar la concessió d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL), que presta servei a la nostra localitat, a Acciona. D'aquesta manera, responen a la interlocutòria del tribunal en què es desestimaven els recursos interposats pel mateix govern i per Acciona contra l'anul·lació que va fer de la concessió l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals. En cas que no sigui suficient amb el recurs de reposició, l'executiu s'acolliria al recurs de cassació també davant del Tribunal Suprem (TS).

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, ha destacat que, amb les interlocutòries, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) 'no ha donat o tret la raó a cap de les parts' perquè tan sols s'ha parlat fins ara de mesures cautelars. Segons el portaveu, el TSJC no ha atès la mesura cautelar que demanava el govern de revocar la decisió de l'òrgan que va impugnar la concessió i tampoc s'ha atès el que demanava Aigües de Barcelona (Agbar) amb relació a l'acord 'perquè el contracte estava vàlidament formalitzat'.

L'adjudicació de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat es va efectuar el desembre passat a Acciona, que ja va avançar 300 milions dels 1.000 milions d'euros amb què està xifrada l'operació i signada per un període de 50 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.