L'equip de govern lamenta l'actitud del PP envers el 'cas Martorell'

Puigneró és tinent d'alcalde de Seguretat

Política

Publicat el 3/abr/13 per Mikel Vilalta

L'equip de govern considera una 'deslleialtat institucional' que el PP reclami explicacions a Xavier Martorell i l'exalcalde Lluís Recoder sobre els informes que l'exregidor de Seguretat Ciutadana hauria rebut de l'agència Método 3 mentre ocupava aquest càrrec. Segons el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, l'Ajuntament ha donat als partits del consistori tota la informació necessària per avalar la transparència de l'administració en aquest afer, a través d'una comissió informativa extraordinària que ha tingut lloc aquest dimarts.

Puigneró lamenta l'actitud del PP, que ha qualificat de 'deslleial', perquè tant aquest partit com la resta de les formacions han rebut la informació de què disposa l'Ajuntament amb relació al cas Martorell a través d'una comissió extraordinària. Una reunió, segons Puigneró, que va estar reclamada precisament pels partits de l'oposició, fet que demostra la voluntat de l'equip de govern de demostrar la seva transparència.

Jordi Puigneró

No entenem que ara de sobte el PP vulgui fer aquest tipus d'espectacles mediàtics. Estem sent absolutament transparents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons el tinent d'alcalde, la documentació presentada per l'equip de govern va encaminada a demostrar la innocència de l'Ajuntament en la trama de l'espionatge.