El PSC proposa consultar els veïns la vianantització de l'avinguda Cerdanyola


Temes relacionats

Aprovat inicialment el Pla de Mobilitat, tot i el rebuig del PP (18/feb/13)


  • Comparteix:

El futur de l'avinguda Cerdanyola, a debat / Font: Google.com

El futur de l'avinguda Cerdanyola, a debat / Font: Google.com

El PSC proposa una consulta ciutadana perquè els veïns de l'entorn de l'avinguda de Cerdanyola decideixin si volen la vianatització d'aquesta arteria de la ciutat. Per fer aquesta consulta, els socialistes demanen que els veïns i comerciants de la zona comptin amb un procés d'informació transparent i ampli. A més, el PSC ha recordat les mancances que té ara mateix la zona com la falta d'un sistema de recollida d'aigües pluvials i el petit nombre de places d'aparcament, unes millores que podrien englobar-se dins del procés de transformació d'aquest entorn.

El portaveu del partit, Ferran Villaseñor, ha explicat que davant els dubtes que ha generat entre els veïns de la zona la futura vianantització inclosa dins del Pla de Mobilitat Urbana (PMU) aprovat inicialment en el ple d'aquest gener, consideren que cal donar la veu a la ciutadania. Villaseñor considera fonamental informar primer els veïns i comerciants de la zona perquè aquests tinguin una opinió formada abans de decidir.

Ferran Villaseñor

Que ells decideixin si volen o no vianantitzar però amb un procés d'informació previ.


Paral·lelament, els socialistes han posat sobre la taula les mancances que pateix l'avinguda i que han concretat en la manca de recollida d'aigües pluvials, l'estat del cablejat dels serveis comuns i la falta d'aparcament. Una problemàtica que, segons els socialistes, s'ha de solucionar es vianantitzi o no l'avinguda.

Els socialistes han ressaltat que no donen l'esquena a l'acord inicial del PMU aprovat al gener però demanen que a l'hora d'anar-se concretant es faci donant la veu a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.