Zona verda al Centre-Estació: proposta veïnal per als problemes d'aparcament


Temes relacionats

L'associació de veïns Centre-Estació, satisfeta amb el Pla de Mobilitat (25/feb/13)

El Pla de Mobilitat preveu incorporar Francesc Moragas a l'eix de vianants (26/nov/12)

El govern local considera exportable l'àrea verda d'aparcament a altres zones del municipi (19/gen/12)


  • Comparteix:

Moment del consell de barri d'aquest dimecres

Moment del consell de barri d'aquest dimecres

L'Associació de Veïns de Centre-Estació ha exposat la implantació de la zona verda al barri com una solució per millorar la dificultat d'estacionament al territori. En el marc del consell de barri Centre-Oest d'aquest dimecres, l'equip de govern s'ha mostrat disposat a estudiar aquesta opció en alguns carrers no comercials, sempre que compti amb el consens del veïnat. D'altra banda, la presidència del consell ha anunciat que el carrer de Francesc Moragas tindrà un carril habilitat a zona blava entre la rambla del Celler i el carrer Dos de Maig.

L'estacionament al centre de la ciutat ha estat una de les principals preocupacions dels assistents al consell de barri del Centre-Oest. Per això, el sots-president de l'Associació de Veïns de Centre-Estació, Marc Villoro, s'ha mostrat disposat a aplicar la zona verda d'estacionament en aquesta part del municipi per solucionar els problemes d'aparcament. El tinent d'alcalde de Mobilitat i president d'aquest consell de barri, Jordi Puigneró, ha afirmat que es tracta d'una decisió del veïnat, però no ha tancat la porta a estudiar-ho en 'alguns carrers residencials', com la rambla de Can Móra.

D'altra banda, Puigneró s'ha referit a les places d'aparcament gratuït que s'havien habilitat de manera provisional, arran de les obres de la plaça de Barcelona, al carrer de Francesc Moragas. Puigneró ha anunciat que les places d'estacionament d'aquest carrer, en el tram de la rambla del Celler i el carrer Dos de Maig, passaran a ser zona blava.

Jordi Puigneró

Amb les obres de la plaça de Barcelona vam habilitar una zona de Francesc Moragas en aparcament gratuït. Ara serà zona blava fins a l'alçada del pont.


Durant el consell de barri també s'ha proposat als veïns el futur ús de la plaça d'aparcament que ha quedat buida a la rambla de Can Móra, després de la retirada d'alguns contenidors en aquesta via. Aquest espai s'utilitzaria per a una plaça d'aparcament per a persones amb dificultats de mobilitat, per a càrrega i descàrrega o com a zona blava complementària.

La cita, que també ha servit per ratificar Rosa Maria Boldú com a vicepresidenta del consell, ha aplegat una desena d'assistents, incloent representants polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.