Conesa aposta per mantenir la consulta al marge d'acords sobre finançament


  • Comparteix:

Moment de l'entrevista a l'alcaldessa

Moment de l'entrevista a l'alcaldessa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, opina que la negociació d'un nou finançament per a Catalunya no pot substituir la convocatòria d'una consulta sobre la independència del país. En la seva entrevista mensual al 'Línia directa', Conesa ha atribuït a l'Estat espanyol la principal responsabilitat davant la situació econòmica del govern.



Conesa s'ha mostrat partidària de mantenir el calendari per a una consulta sobre la independència de Catalunya, tot i que es pugui iniciar una nova negociació sobre el finançament del país.

Mercè Conesa

Crec que no és el moment. S'ha d'anar endavant amb la consulta, però s'han d'explicar quines són les dificultats del país.


Per Conesa, el problema és que ara mateix l'Estat espanyol i la Generalitat s'han d'entendre amb un model de finançament que 'està fent aigües' per l'incompliment de l'executiu espanyol.

Mercè Conesa

El problema és que Generalitat i Estat espanyol s'han d'entendre en un model de finançament que està fent aigües per incompliment de l'Estat espanyol.


En la seva entrevista al programa 'Línia directa', Conesa ha atribuït al govern espanyol la difícil situació econòmica que viu la Generalitat, tot i reconèixer que el govern durant alguns anys s'ha endeutat per tirar endavant inversions. D'altra banda, Conesa ha explicat que el deute de la Generalitat amb l'Ajuntament ascendeix a uns quatre milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.