L'Ajuntament estudia tancar l'avinguda de Cerdanyola per provar la vianantització


Temes relacionats

El PSC proposa consultar els veïns la vianantització de l'avinguda Cerdanyola ( 3/abr/13)


  • Comparteix:

Imatge actual de l'avinguda de Cerdanyola

Imatge actual de l'avinguda de Cerdanyola

L'equip de govern està estudiant la possibilitat de tancar en moments puntuals l'avinguda de Cerdanyola com a prova pilot de cara a la vianantització de la via, prevista al Pla de Mobilitat. Així ho ha avançat l'alcaldessa, Mercè Conesa, en una entrevista a Cugat.cat, on també ha dit que el consistori valorarà la petició del PSC de fer una consulta entre el veïns de la zona per decidir el futur d'aquest espai. Tot i així, Conesa ha assegurat que la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola es farà amb un acord majoritari.



La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola és un projecte del Pla de Mobilitat de la ciutat. Per això, l'equip de govern vol abans de tirar endavant aquest canvi, fer una prova pilot a la zona. Durant la seva entrevista mensual al programa 'Línia directa' de Cugat tv, Conesa ha avançat que l'equip de govern està estudiant la possibilitat de tancar l'avinguda de Cerdanyola en determinats moments per avaluar l'impacte de la mesura.

Mercè Conesa

El que sí que es pot plantejar amb acord si puntualment, com dissabtes a la tarda o diumenge al matí, es pot tancar l'espai.


Tot i així, Conesa ha recordat que es tracta d'una inversió que no està prevista al pressupost del 2013 ni ho estarà al del 2014. L'alcaldessa ha assegurat que la vianantització de l'avinguda es farà amb una entesa majoritària dels veïns.

Mercè Conesa

Aquest és un tema que des de l'equip de govern sempre hem dit que es parlarà i es consensurà. No tirarem endavant la inversió sense un acord majoritari. No es pot descartar una consulta.


D'aquesta manera, Conesa ha deixat la porta oberta a celebrar una consulta entre els veïns sobre la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, tal com ha reclamat el PSC.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Empezamos mal haciendo chapuzas desde el inicio. Estas pruebas no se pueden hacer si los alrededores no estan tambien adaptados. Los responsables de mobilidad deben saber del tema y si no los cambiamos.

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 8/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.