L'Ajuntament estudia tancar l'avinguda de Cerdanyola per provar la vianantització

Imatge actual de l'avinguda de Cerdanyola

Política

Publicat el 8/abr/13 per Anna González

L'equip de govern estŕ estudiant la possibilitat de tancar en moments puntuals l'avinguda de Cerdanyola com a prova pilot de cara a la vianantització de la via, prevista al Pla de Mobilitat. Així ho ha avançat l'alcaldessa, Mercč Conesa, en una entrevista a Cugat.cat, on també ha dit que el consistori valorarŕ la petició del PSC de fer una consulta entre el veďns de la zona per decidir el futur d'aquest espai. Tot i així, Conesa ha assegurat que la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola es farŕ amb un acord majoritari.


MIRA-HO A CUGAT TV

La vianantització de l'avinguda de Cerdanyola és un projecte del Pla de Mobilitat de la ciutat. Per aixň, l'equip de govern vol abans de tirar endavant aquest canvi, fer una prova pilot a la zona. Durant la seva entrevista mensual al programa 'Línia directa' de Cugat tv, Conesa ha avançat que l'equip de govern estŕ estudiant la possibilitat de tancar l'avinguda de Cerdanyola en determinats moments per avaluar l'impacte de la mesura.

Mercč Conesa

El que sí que es pot plantejar amb acord si puntualment, com dissabtes a la tarda o diumenge al matí, es pot tancar l'espai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i així, Conesa ha recordat que es tracta d'una inversió que no estŕ prevista al pressupost del 2013 ni ho estarŕ al del 2014. L'alcaldessa ha assegurat que la vianantització de l'avinguda es farŕ amb una entesa majoritŕria dels veďns.

Mercč Conesa

Aquest és un tema que des de l'equip de govern sempre hem dit que es parlarŕ i es consensurŕ. No tirarem endavant la inversió sense un acord majoritari. No es pot descartar una consulta.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'aquesta manera, Conesa ha deixat la porta oberta a celebrar una consulta entre els veďns sobre la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola, tal com ha reclamat el PSC.