Conesa confia que la llei de governs locals vetllarà pels ajuntaments


Temes relacionats

La Generalitat anuncia que no delegarà serveis als municipis sense finançament ( 9/abr/13)


  • Comparteix:

L'objectiu de la llei és aconseguir un nou model d'administració local

L'objectiu de la llei és aconseguir un nou model d'administració local

L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha felicitat que la llei de governs locals que està elaborant la Generalitat respecti l'autonomia municipal i doti les EMD d'una regulació desenvolupada. No obstant això, Conesa, s'ha mostrat prudent amb la lletra petita que pugui contenir finalment la normativa amb la confiança que permeti els Ajuntaments fer front a les competències amb la sostenibilitat econòmica corresponent.

En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha subratllat el treball 'intens' de la Generalitat en la confecció de la llei de governs locals. L'alcaldessa s'ha congratulat que els eixos que han transcendit de la llei respectin l'autonomia dels municipis.

Merce Conesa

Ens sona bé tot el que va en relació a les EMD i competències municipals, però esperem fer una valoració amb més profunditat.


Conesa, però, també s'ha mostrat prudent a l'espera de conèixer el contingut definitiu de la normativa. Una llei que, segons l'anunciat fet per la Generalitat aquest dilluns, no podrà delegar serveis als consistoris i ens locals si no s'acompanyen de finançament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.