La ministra Julia García-Valdecasas fa balanç dels 8 anys de govern del PP a Sant Cugat


  • Comparteix:

La plana comarcal del PP s'ha reunit a Can Cabassa.

La plana comarcal del PP s'ha reunit a Can Cabassa.

El Partit Popular situa Sant Cugat com una de les ciutats preferents on batallarà fins l'últim vot en aquestes eleccions generals. Així s'ha anunciat durant la visita de la ministra d'Administracions Públiques a la ciutat. Júlia Garcia Valdecasas ha desgranat els beneficis que, segons els populars, han comportat 8 anys de govern de José Maria Aznar.

Julia Garcia Valdecasas ha fet balanç de les últimes dues legislatures capitanejades pel govern del Partit Popular. La ministra ha anat desgranant una per una les millores que al seu parer, i amb dades a la mà, han capgirat l'Estat Espanyol. Valdecasas ha parlat de menys atur, de més contractes fixes, de més cessió de competències i fins i tot de més seguretat i més qualitat de vida. Segons la ministra en els últims 8 anys s'ha viscut el major procés de descentralització mai viscut:

Julia Garcia Valdecasas

Des del 95 al 2003, les autonomies han passat a gestionar un 20% més de recursos gràcies al PP:


La presidenta del PP a Barcelona ha presidit, a la tarda, la Junta Comarcal del PP on ha explicat que el Vallés Occidental és una de les prioritats dels populars en aquestes eleccions. Segons Dolors Montserrat, Sant Cugat serà una ciutat preferent:

Dolors Montserrat

El vallés Occidental és una prioritat. Hi ha municipis on esperem ser la força més votada.


Tot i que la llista per Barcelona es tancarà fins el proper cap de setmana, Montserrat ha dit que s'està treballant perquè la fins ara també diputada, Berta Rodríguez torni a formar part de la llista. Sobre el candidat o candidata a encapçalar la llista, dissabte se sabrà el seu nom, però tot sembla indicar que podria ser Alícia Sánchez Camacho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.