UDC demana explicacions a Martorell pels informes de Recasens i Amador


Temes relacionats

Martorell va encarregar informes d'Amador i Recasens quan eren a l'equip de govern ( 9/abr/13)


  • Comparteix:

Pelegrí, abans de l'homenatge a Carrasco i Formiguera / Fotografia: ACN

Pelegrí, abans de l'homenatge a Carrasco i Formiguera / Fotografia: ACN

UDC ha reclamat aquest dimarts explicacions al director de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, sobre les informacions que l'acusen d'encarregar informes a Método 3 sobre als regidors democristians Joan Recasens i Xavier Amador. El secretari general d'UDC, Josep Maria Pelegrí, ha assegurat que si són certes aquestes informacions, seria una greu irresponsabilitat haver fet això.

En declaracions després de l'homenatge a Manuel Carrasco i Formiguera al cementiri de Montjuïc, Pelegrí ha defensat en primer lloc el principi d'innocència. Ara bé, ha demanat a Martorell que desmenteixi de forma immediata aquestes acusacions. Si són certes, ha remarcat, hauria de caure el pes de la justícia per la comissió de delictes societaris i apropiacions indegudes.

Josep Maria Pelegrí

El que hauria de fer és donar explicacions immediatament per desmentir-ho. Si tot això fos cert, la justícia hauria d'actuar.


Segons les informacions sorgides, Martorell hauria espiat els seus companys de coalició mentre els tres formaven part de l'equip de govern de Lluís Recoder en el darrer mandat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.