S'engega un cicle de xerrades per aprofundir en el autoconeixement


  • Comparteix:

Sota el títiol 'Espais d'autoconeixement', un col·lectiu de professionals de la nostra ciutat ha engegat un cicle de xerrades destinades a aprofundir en allò que sabem de nosaltres mateixos. La primera d'aquestes xerrades ha tractat el tema dels diners i ha anat a càrrec de la psicòloga Mercè Cid.

Bambú Equip són un col·lectiu de professionals de diferents àmbits que s'han unit per oferir un espai de reflexió on tothom que ho vulgui pugui aprendre alguna cosa sobre sí mateix.

Amb aquesta voluntat han programat un cicle de xerrades que titulen "Espais d'Autoconeixement" i que han començat amb una conferència sobre els diners i les relacions que hi establim les persones. La responsable d'aquest acte, Mercè Cid, explica que moltes vegades no som consicents de la relació que existeix entre els diners i la psicologia.

Mercè Cid

És un tema interessant perquè moltes vegades no es vinculen els diners amb la psicologia.


En aquest sentit, al llarg de la sessió s'han plantejat els diferents extrems que poden donar-se i que van des de rebutjar els diners per considerar-los innecessaris fins a la necessitat d'aferrar-s'hi. La psicòloga ha destacat que a través d'unes quantes preguntes els assitents podran valorar quina és el seu cas.

Mercè Cid

Amb unes quantes preguntes volem que cadascú pugui reflexionar sobre sí mateix i el vincle que estableix amb els diners.


La següent sessió serà el 23 de febrer i tractarà sobre l'autoimatge. La xerrada intentarà aprofundir en com ens veiem i com creiem que ens veuen els altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.