L'equip de govern descarta crear una comissió informativa sobre l''afer Martorell'


Temes relacionats

Joan Maria Terribas, nou president de CDC a Sant Cugat ( 9/abr/13)

Martorell va encarregar informes d'Amador i Recasens quan eren a l'equip de govern ( 9/abr/13)

UDC demana explicacions a Martorell pels informes de Recasens i Amador ( 9/abr/13)

Martorell amplia la demanda contra els diaris que l'acusen d'espiar regidors d'Unió ( 9/abr/13)

Martorell declararà com a testimoni en el cas d'espionatge dins el Barça ( 6/abr/13)

El PP vol que Martorell i Recoder s'expliquin pel 'cas Método 3' ( 3/abr/13)

Acusen Xavier Martorell de cobrar comissions de Método 3 (21/mar/13)

Amador i Recasens denuncien als Mossos la investigació de Método 3 ( 5/mar/13)

UDC demana a CDC explicacions pel cas Martorell ( 5/mar/13)


  • Comparteix:

Martorell, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

Martorell, en una imatge d'arxiu a Cugat.cat

L'equip de govern rebutja crear una comissió informativa per seguir el 'cas Martorell' després de la demanda del grup municipal del PP aquest dilluns al ple. La formació liderada per Jordi Carreras reclama que s'obri una investigació i es repassin correus electrònics i trucades realitzades per l'exregidor de Seguretat Ciutadana i Relacions Institucionals, Xavier Martorell, mentre treballava al consistori. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afirmat que aquestes demandes no són legals i que ella ha defensat l'acció de govern durant l'època que Martorell estava al càrrec.

La secció local del PP ha reclamat al torn de precs i preguntes del ple la constitució d'una comissió informativa per investigar més en detall les actuacions de l'exregidor Xavier Martorell i vol que s'actuï per 'esbrinar la veritat'. El portaveu del PP, Jordi Carreras, ha afirmat que si l'Ajuntament vol transmetre total transparència, aquesta l'ha de demostrar investigant a través de correus electrònics i telèfons.

Jordi Carreras

Que es creï una comissió informativa que es reuneixi totes les vegades necessàries. Es pot investigar molt més i ser més transparent. Es poden investigar els correus electrònics i les trucades que va fer.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha afirmat que aquestes accions són il·legals i que el tema ja s'ha tractat abastament en junta de portaveus. Conesa ha subratllat que les investigacions les ha de demanar un jutge i que, ara per ara, no hi ha cap procés obert contra l'exregidor de Seguretat i actual director de Serveis Penintenciaris Xavier Martorell.

Mercè Conesa

Ens està demanant que creem una comissió per fer un seguiment d'unes informacions que nosaltres desconeixem. Demana que mirem correus electrònics i trucades, vostè sap que això és il·legal.


Amb tot, Carreras demana que en aquesta comissió informativa es faci el seguiment de les tres denúncies presentades a Mossos per l'expresidenta de l'EMD, Montserrat Turu, i als exregidors d'UDC Xavier Amador i Joan Recasens, sobre les suposades investigacions de les quals van ser objecte.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quan més necessària es la transparencia en la política el nostre govern de CIU dona un mal exemple. Despres diu que guanya premis de transparencia.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 17/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.