Els veïns de Mira-sol reclamen més informació sobre el Pla de Mobilitat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'avinguda del Baixador al seu pas per Mira-sol / Font: Google Maps

Imatge d'arxiu de l'avinguda del Baixador al seu pas per Mira-sol / Font: Google Maps

La mobilitat ha centrat el consell de barri de Mira-sol d'aquest dilluns on els veïns han expressat la poca informació rebuda sobre el Pla de Mobilitat Urbana (PMU) i per la seva preocupació que l'avinguda del Baixador es converteixi en una via ràpida d'enllaç entre l'AP-7, Mira-sol i la Floresta. Representants del consistori han negat que aquest carrer sigui via ràpida, ja que la voluntat de l'administració local és que sigui, efectivament, una via d'enllaç però pacífica, un cop s'hagin eliminat les torres d'alta tensió. Per petició veïnal, s'ha convocat un consell de barri extraordinari per la setmana vinent per aprofundir sobre el PMU i l'afectació al districte.

La vocal de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Imma Valderrama, ha manifestat la poca informació que es desprèn de l'actual text del PMU, que qualifica de poc concret; mentre que el cap de Mobilitat, Albert Moratet, ha assegurat que l'avinguda del Baixador no es convertirà en una via ràpida.

Valderrama / Moratet

No és del tot clar com ho hauria de ser per als veïns, es demana més informació en un proper consell de barri. / El PMU no entra a detallar cada carrer. L'avinguda del Baixador no serà una via ràpida.


El consell de barri d'aquest dilluns també ha servit per concretar una trobada per al dijous 30 de maig, quan es presentarà en detall el projecte d'urbanització del sector de la capella de Sant Joan. La redacció d'aquest text està pràcticament finalitzada i té un pressupost de 2,1 milions d'euros, provinents en part dels romanents de Mira-sol.

Algunes de les accions pendents de consells de barri anteriors ja s'han finalitzat, com és la retirada del cablejat aeri de telefonia i electricitat dels carrers Alps i Travessies. També s'ha aprovat la creació d'un carril d'aparcament al carrer de Josep Irla, tocant el parc, una reivindicació veïnal que, a més, servirà per reduir la velocitat dels vehicles que circulen per aquesta via. En darrer terme, les obres d'arranjament de voreres i escocells de Mas Gener està finalitzant la seva primera fase, i properament es licitarà la segona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.