Joan Calderon, conseller nacional d'ICV de nou


  • Comparteix:

Joan Calderon, en una imatge d'arxiu

Joan Calderon, en una imatge d'arxiu

El portaveu municipal d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha renovat la seva presència al Consell Nacional dels ecosocialistes. D'aquesta manera, Calderon se suma al també santcugatenc Raül Romeva, que també és conseller nacional i membre de l'executiva. ICV ha celebrat aquest cap de setmana la seva assemblea nacional, en la qual la formació ha fet una crida a 'la unitat d'esquerres'. La trobada també ha comptat amb el santcugatenc Arcadi Oliveres, que ha ofert col·laboració als ecosocialistes per treballar en el Procés Constituent.

ICV ha celebrat la seva 10a assemblea nacional, a la qual ha renovat els òrgans de govern, entre ells el consell nacional. A aquest òrgan, que ha reduït els seus membres de 250 a 198, s'incorpora el santcugatenc Joan Calderon.

Calderon ha explicat a Cugat.cat que l'assemblea ha servit, entre d'altres qüestions, per fer una crida al treball conjunt de les esquerres.

Joan Calderon

Valora molt positivament aquesta crida i intent de confluència amb la força social. Ha de ser una unitat de l'esquerra per intentar canviar-ho tot.


La trobada nacional ha comptat com a convidat amb l'economista i impulsor de la plataforma Procés Constituent, Arcadi Oliveres. El santcugatenc ha ofert col·laboració als ecosocialistes per avançar cap a un canvi de model i un procés constituent que combati les polítiques neoliberals i el capitalisme, tal com ha explicat Joan Calderon.

Joan Calderon

És una bona proposta per començar a treballar junts. La diagnosi coincideix i cal trobar la forma de treballar conjuntament.


Aquesta col·laboració obre la porta a una candidatura conjunta de la plataforma Procés Constituent i ICV de cara a les properes eleccions, tot i que Calderon ha advertit que encara és 'massa d'hora' per plantejar aquesta opció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.