La CUP crida a la mobiltizació en defensa de l'educació pública


Temes relacionats

50 persones es concentren a la plaça d'Octavià contra la reforma educativa (25/abr/13)


  • Comparteix:

Anterior protesta de la comunitat educativa de la ciutat

Anterior protesta de la comunitat educativa de la ciutat

La CUP anima els santcugatencs a sumar-se a la mobilitizació de la comunitat educativa del sector públic de la ciutat convocada per aquest dijous a la tarda per defensar un model que consideren en perill. Els independentistes denuncien el procés de privatització que des del govern de l'Estat espanyol i la Generalitat s'està promovent, diuen, amb l'excusa de la crisi econòmica.

El membre de la CUP Ignasi Bea aposta per la mobilització ciutadana per lluitar en contra del que consideren un procés de 'desmantellament' del sector públic, a través de l'increment de ràtios, les reduccions de plantilles i les retallades pressupostàries per afavorir els centres concertats i privats.

Ignasi Bea

Un terç de l'educació pública està en mans privades a través dels concerts. Suposa pagar la segregació social amb diners públics. Ni Estat ni Generalitat escolten la comunitat educativa.


Per tot això, la CUP se suma a la jornada reivindicativa convocada per instituts i escoles públiques de la ciutat per aquest dijous a la tarda amb la intenció d'expressar el seu rebuig a la reforma educativa que vol impulsar el govern espanyol. Les activitats comencen a dos quarts de sis de la tarda a la plaça d'Octavià, on es durà a terme una concentració, i continuaran una hora més tard a l'institut Angeleta Ferrer. Allà, el psicòleg i periodista Jaume Funes oferirà la conferència 'Passem de Wert i parlem de l'educació al segle XXI'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.