Conesa situa les polítiques socials i educatives com a prioritats del govern


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa, Mercè Conesa

Imatge d'arxiu de l'alcaldessa, Mercè Conesa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, marca com a prioritat per als dos anys que queden de mandat mantenir les polítiques socials i educatives a la ciutat. Durant la seva entrevista aquest divendres al programa 'Línia directa' de Cugat tv, Conesa ha advertit que la Generalitat no podrà fer front a aquests serveis i per això caldrà prioritzar aquests àmbits.



Més enllà de grans obres o inversions, Conesa ha situat les polítiques socials i educatives locals com a principals prioritats del govern municipal per als dos anys vinents, ja que la Generalitat tindrà 'grans dificultats' per continuar donant suport.

Mercè Conesa

La prioritat és continuar amb la política social i educativa a la ciutat. Molt em temo que la Generalitat tindrà dificultats per continuar donant suport.


Conesa preveu que alguns recursos perillaran en els anys vinents i ha posat com a exemple les aportacions per a escoles bressol. En aquest sentit, l'alcaldessa ha recordat que l'últim ingrés de la Generalitat en aquest concepte va ser per al curs 2010-2011. A banda de les dificultats econòmiques del govern, Conesa també ha criticat que administracions supramunicipals deixin a zero partides per a polítiques d'ocupació i d'infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.