La CUP proposa replantejar la construcció d'habitatge públic a la Floresta

Recreació del projecte d'habitatge a la Floresta / Font: Promusa.cat

Política

Publicat el 29/abr/13 per Marc Sala

La CUP és contrària a la construcció de la promoció de Promusa en règim de venda del carrer Verge de Montserrat de la Floresta. Els independentistes argumenten que cal apostar pel lloguer social i facilitar la posada en circulació de la bossa d'habitatges buits de la ciutat abans de construir noves edificacions. Un altre argument de la formació contra el projecte a la Floresta és l'impacte ambiental que suposarà.

Segons la CUP continuar apostant per la venda no respon a la funció que, al seu entendre, hauria de tenir l'empresa d'habitatge municipal Promusa. Els independentistes reiteren la seva aposta pel lloguer i mesures que agilitzin l'accés a les vivendes desocupades.

En el cas concret de la Floresta, el membre de la CUP Ramon Piqué ha explicat a Cugat.cat que la construcció comportaria la destrucció d'un patrimoni natural important. A més, considera que el tipus d'edifici projectat no s'adiu a una zona que forma part de Collserola.

Ramon Piqué

És una illa verda que cal mantenir. A més, l'alzinar és un patrimoni natural important. D'altra banda, a la Floresta s'hauria de fer un tipus de construcció en harmonia amb el Parc Natural.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La CUP també lamenta que aquesta iniciativa s'hagi projectat sense tenir en compte l'opinió dels veïns ja que suposarà un canvi important a l'entorn.